Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорновіл вважає своє вигнання "особистою помстою Януковича"

Вівторок, 9 червня 2009, 16:42

Депутат Верховної Ради Тарас Чорновіл вважає, що рішення політичної ради Партії регіонів про виключення його з парламентської фракції ПР є особистою помстою йому з боку лідера партії Віктора Януковича.

"Я думаю, що в даному випадку це особиста помста, оскільки, наскільки мені відомо, це питання не ставилося, не пропонувалося на засіданні і не планувалося", - сказав депутат.

"Я думаю, що ніхто у фракції не хотів цього голосування, але Віктор Федорович (Янукович) вирішив помститися", – додав він.

Чорновіл пояснив, що 8 червня він зробив заяву, в якій критично оцінив позицію Януковича щодо завершення переговорів з фракцією БЮТ про створення коаліції, повідомляє Обком з посиланням на Українські новини.

"Я тоді сказав, що після вкотре продемонстрованого (Януковичем) методу втягнути своїх опонентів, а потім і партнерів у складні переговори, витягнути їх на світло Боже, а потім втекти у кущі, а після – підставити підніжку, це – якість, за яку жодна людина, що поважає себе в українських політиці і бізнесі, з ним уже не захоче мати справу", – сказав депутат.

На його думку, рішення політради Партії регіонів про виключення з фракції не спричиняє позбавлення його депутатського мандата.

"Я, звичайно, кидати мандат не буду, тому що красиві жести – це для тих, хто хоче стати президентом, і я жестів таких робити не буду. Але якщо вони продавлять це рішення (про позбавлення Чорновола депутатського мандата), то плакати по цій Раді я не буду", – сказав депутат.

При цьому Чорновіл не виключив, що звернеться до суду у випадку рішення Партії регіонів про позбавлення його депутатських повноважень.

Як відомо, раніше Партія регіонів виключила зі складу своєї фракції у ВР депутатів парламенту Інну Богословську і Тараса Чорновола.

Крім того, Партія регіонів виключила Богословську і главу Держкомітету з регуляторної політики і підприємництва Олександру Кужель зі своїх лав.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування