Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Учасник інциденту біля "Козачка": "Андрія Ющенка я не бачив"

Середа, 1 липня 2009, 12:21

Безпосередній учасник інциденту біля ресторану "Козачок" Олександр Капітула стверджує, що син президента Андрій Ющенко не брав участі в конфлікті.

Про це він сказав в інтерв'ю газеті "Сегодня".

За словами Капілули, того вечора він з дружиною і друзями приїхав у "Козачок" відсвяткувати своє 49-річчя.

"По одинадцятій ми виходили з дружиною з ресторану. У цей момент на парковці з'явився "Кадиллак", який виїхав невідомо звідки. Його водій намагався роз'їхатися з іншою машиною, але раптом вдарив по гальмах і заблокував виїзд. Почалася словесна перепалка. Я зробив зауваження, мовляв, що ж ти чиниш. Після цього водій, сидячи в "Кадиллаку" (у салоні був один), дістав пістолет і, лаючись матом, став стріляти, направляючи пістолет на мою дружину. Потім він від'їхав, вийшов з машини і став кричати: "Я знаю Ющенка!", - розповів він.

"Пізніше я дізнався, що хлопцем, що стріляв, виявився якийсь Багіров, а не Андрій Ющенко. Сина президента на місці НП я взагалі не бачив", - додав Капітула.

У свою чергу начальник прес-центру столичної міліції Володимир Поліщук сказав, що дослідча перевірка за фактом стрілянини біля ресторану "Козачок" триває, опитують решту свідків.

За його словами, поки що ніхто не дав свідчень, що там був присутній син президента Андрій Ющенко.

"Мало того, навіть Капітула, з яким посварився Валі Багіров, заявив, що Андрія і навіть схожої на нього людини там не було", - сказав Поліщук.

Джерело газети в МВС повідомило, що зараз відпрацьовуються родинні зв'язки Багірова.

Слідчі поїхали до Корсунь-Шевченківського (Черкаська область), де живуть родичі Багірова і де він сам має нерухомість.

За словами джерела, Багіров отримав пістолет, з якого стріляв, у Житомирі, працюючи помічником дільничного.

Газета також зазначає, що за деякими даними Багіров нібито є родичем екс-радника Ющенка Теймура Багірова, якого зараз призначено у Мінфін начальником департаменту з рекапіталізації банків, а діловий партнер Валі - чоловік телеведучої Маші Єфросиніної, з чиєї сестрою останнім часом зустрічається Андрій Ющенко.

***

Водночас сам Теймур Багіров у коментарі "Українській правді" спростував інформацію про те, що учасник інциденту біля ресторану "Козачок" є його родичем.

"Я не знаю цієї людини. Він не має до мене жодного відношення і тим більше не є моїм родичем", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування