Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ не збирається голосувати міністрів "у пакеті"

Середа, 1 липня 2009, 22:02

Під час позачергового засідання Верховної Ради у п’ятницю не буде пакетного голосування по кадровим питанням.

Про це заявив депутат від БЮТ Андрій Портнов в ефірі 5 каналу.

"Пакетного голосування по кадровим питанням ніякого не буде. Можливі якісь інші компроміси, по іншими законопроектам, але тільки по тим законопроектам, які будуть йти на користь суспільству", - сказав він.

"Ми прогнозуємо, що Партія регіонів може заблокувати парламентську трибуну, під надуманими пропозиціями. Ми будемо вживати всі необхідні заходи, для того, щоб проголосувати новий склад уряду", - заявив депутат.

Відповідаючи на питання, чи може бути знайдений компроміс по кадровим питанням шляхом включення до списку кандидатів на посади в уряді представників Партії регіонів, Портнов заявив: "Для того, щоб брати когось в уряд від інших політичних сил, вони мають бути у складі парламентської коаліції".

"Оскільки Партія регіонів в опозиції, то жодних питань про включення їх представників до складу уряду не піднімається", - зазначив він.

Як відомо, раніше депутат від Партії регіонів Олександр Єфремов заявив, що якщо коаліція поставить у порядок денний позачергового засідання парламенту кадрові питання, то регіонали поставлять у пакет розгляд соціальних питань.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування