Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пригрозила Ющенку знову домовитися з Януковичем

Четвер, 2 липня 2009, 11:51

Прем'єр-міністр Юлія Тимошенко заявляє, що готова до досягнення компромісу з Партією регіонів для подолання можливого вето президента Віктора Ющенка на нову редакцію Бюджетного кодексу.

Про це вона сказала на засіданні ради голів сільських і селищних рад при Кабінеті Міністрів.

"Якщо, не дай Боже, президент застосує вето, то цей закон повернеться в Раду, і я можу вам сказати, що я буду шукати всі можливі компроміси з Партією регіонів, що не голосувала за цей Бюджетний кодекс, для того, щоб вони разом з нами подолали вето", - сказала Тимошенко, повідомляють Українські новини.

При цьому вона звернулася до представників сільських рад із проханням звернутися до президента Віктора Ющенка й лідера ПР Віктора Януковича, щоб вони підтримали Бюджетний кодекс.

При цьому прем'єр зазначила, що навіть якщо Бюджетний кодекс не буде остаточно затверджений, то уряд всі запропоновані в ньому ініціативи закладе в проекті державного бюджету на 2010 рік.

Крім цього, вона зазначила, що Кабмін готовий внести у вересні у Верховну Раду проект держбюджету-2010 заснований на новій редакції Бюджетного кодексу.

Як відомо, Тимошенко просить місцеві влади переконати президента Віктора Ющенка підписати бюджетний кодекс.

Янукович вважає, що нова редакція Бюджетного кодексу сприяє фальсифікаціям на виборах президента.

Голова Верховної Ради Володимир Литвин вважає нову редакцію бюджетного кодексу вигідною прем'єр-міністру Юлії Тимошенко.

23 червня парламент прийняв нову редакцію Бюджетного кодексу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: