Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

БЮТ оголосив "меню" Ради. Регіонам буде "тест"?

Четвер, 2 липня 2009, 14:53

На позачерговій сесії Верховної Ради 3 липня буде розглядатися 3 ключові питання: кадрові зміни в уряді, законопроект про внесення змін до Конституції щодо позбавлення депутатів недоторканості та зняття депутатської недоторканності з народного депутата, члена фракції БЮТ Віктора Лозінського.

Про це повідомив перший заступник лідера фракції БЮТ Андрій Кожем’якін, інформує прес-служба БЮТ.

"З огляду на те, що Генпрокуратура направила подання до парламенту про надання згоди на притягнення до кримінальної відповідальності, затримання та взяття під варту депутата від БЮТ Віктора Лозінського, фракція БЮТ ініціювала засідання регламентного комітету з тим, щоб вже завтра розглянути це питання на сесії", - сказав він

"І фракція одноголосно проголосує за позбавлення Віктора Лозінського депутатської недоторканності", - запевнив Кожем’якін.

"Щоб надалі у народних депутатів, незалежно від того, до якої політичної сили вони належать, не було різноманітних спокус, фракція буде наполягати на розгляді і прийнятті закону про зняття депутатської недоторканності", - зазначив БЮТівець.

На переконання Кожем’якіна, у п’ятницю, 3 липня, українське суспільство матиме змогу дати оцінку виборчим обіцянкам Партії Регіонів.

"Якщо ПР знову заблокує проведення позачергової сесії – це буде означати єдине: Партію регіонів турбує не прожитковий мінімум громадян, не дії уряду, не відставка чи призначення міністрів, Партією регіонів буде керувати страх втратити депутатську недоторканність", - впевнений він.

Як відомо, у п’ятницю за ініціативою фракції БЮТ має відбутися позачергове засідання Верховної Ради. БЮТ сподівається здійснити кадрові призначення в уряд, а фракція Партії регіонів вимагає до цього ухвалити зміни до держбюджету, які б передбачали підвищення прожиткового мінімуму та мінімальної зарплати. В іншому разі вони погрожують знову заблокувати трибуну ВР.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...