Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Яценюк став "коричневим у смужку" через кризу: "Немає місця для радості"

Четвер, 2 липня 2009, 18:14

Лідер "Фронту змін" Арсеній Яценюк заявляє, що білборди з написом "Врятуємо країну. Арсеній" - це його відповідь "на хунту в українській владі".

Про це він заявив на прес-конференції в Києві, повідомляє прес-служба Фронту змін.

"Це не реклама. Це те, що реально зараз відбувається в країні. Які ще кольори можуть бути в країні, яка перебуває у глибокій економічній та політичній кризі?", - сказав Яценюк.

"Ми вже фактично на межі. Ви бачите, там такий прикордонний колір. То змінюємо Конституцію, тепер намагаємося вкрасти вибори шляхом механізму змін до закону про вибори президента, набираємо кредитів, не розраховуємося за газ, тому що нічим платити. Країна на межі економічного і політичного колапсу. Тому в мене там прикордонний колір", - додав він.

"Немає поки що місця для радості. Тому - все для фронту, все для перемоги. На нас чекають важкі економічні та політичні процеси виходу з кризи. За оптимізм потрібно боротися. Якщо нічого не робити, то й світлого майбутнього теж не буде. У нас є можливість змінювати ці кольори разом з вами. Міняти в залежності від ситуації в країні", - сказав Яценюк.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування