Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Раді триває блокада. Депутати перестали ходити навіть до Литвина

Четвер, 9 липня 2009, 11:42

Станом на 11:30 Партія регіонів продовжує блокувати трибуну Верховної Ради

Як повідомив "регіонал" Олександр Єфремова, у четвер засідання погоджувальної ради не було.

Крім того, за його словами, представники коаліції саботують засідання бюджетного комітету, який мав розглянути законопроект щодо підвищення соціальних стандартів авторства "регіонала" Михайла Папієва.

"Представники коаліції не виконують жодних домовленостей (попередньо було домовлено, що законопроект Папієва буде доопрацьовано бюджетним комітетом і поставлено на голосування на 12 годину у четвер). Учора на засідання бюджетного комітету не прийшли представники БЮТ і "Нашої України". І сьогодні о 10 годині бюджетний комітет знову зібрався і представники коаліції знову зірвали його засідання", - сказав Єфремов.

"Тому всі розмови про необхідність розглядати цей законопроект беззмістовні. Тому ми будемо усіма наявними засобами відстоювати свою позицію і все одно спонукаємо уряд виплатити гроші, що належать людям", - додав він.

Крім того, Єфремов заявив, що "майже щодня у залі з’являються законопроекти, де уряд знаходить десятки мільярдів гривень на ті чи інші потреби, але розподіл цих коштів іде через Кабмін".

"А наш закон говорить про те, щоб просто підвищити соцстандарти і роздати (гроші) людям. І тут нема відкату. Тому я схильний думати, що уряд так жорстко тримається за дану ділянку роботи, оскільки не бачить своїх преференцій у даному питанні", - сказав він.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування