Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко пропонує клубу Ахметова брати приклад з неї

Четвер, 6 серпня 2009, 16:54

Прем’єр-міністр Юлія Тимошенко висловила підтримку футбольному клубу "Шахтар" у зв’язку із закінченням виступів у Лізі Чемпіонів.

"Хлопці! Як правило, всі вітають із перемогами. Як кажуть у народі, "у перемоги багато батьків, а тимчасова невдача – сирота", - йдеться у листі Тимошенко, повідомляє прес-служба уряду.

"Я ж хочу звернутися до вас саме зараз. Ви подарували Україні блискучу перемогу в КубкуУЄФА, ви максимально виклалися і фізично, і психологічно. Ви переможці! А тимчасові невдачі лише загартовують волю і примушують ставати ще сильнішими. Я це знаю, як ніхто інший", - запевнила Тимошенко.

За її словами, такі випробування в спорті "даються для того, щоб закумулювати сили для ривка вперед та зробити роботу над помилками".

"Справжні боксери тримають удар і кожен раз піднімаються на ноги. Я не сумніваюся, що ви такі самі! Адже як би не складалася турнірна доля, всі знають, що "Шахтар" – найкраща, найсильніша, найкрасивіша команда. Усі перемоги у вас іще попереду, і я вірю, що ви ще обов’язково виборете головний трофей Ліги Чемпіонів, так само, як уже здобули Кубок УЄФА", - запевнила Тимошенко.

Премєр зауважила, що справжні вболівальники перевіряються не в перемогах, а в тимчасових невдачах.

"Я залишаюся вашим справжнім уболівальником. "Шахтар", вперед! Тримайтеся!", - йдеться в листі, адресованому гравцям та тренерам футбольного клубу.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування