Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

РЕГІОНАЛИ ЗНОВУ БЛОКУЮТЬ ТРИБУНУ

Вівторок, 1 вересня 2009, 12:14

Партія регіонів заблокувала парламентську трибуну.

Як повідомляє кореспондент Української правди, близько 20 депутатів фракції ПР розташувалися біля трибуни.

Депутати інших фракцій переважно перебувають на своїх робочих місцях у залі.

Як повідомив член фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, причиною блокування стало те, що деякі фракції порушили обіцянку проголосувати за підвищення соцстандартів.

"Наші колеги, як ми і очікували, не виконали домовленостей, які ми обговорювали вчора. Ми були дуже здивовані тим, як голосувала фракція Литвина, тим паче, що сам Володимир Михайлович, виступаючи на відкритті сесії, розповідав, як вони захищатимуть людей, і тепер вони не проголосували за найелементарніше - підвищення зарплат і пенсій", - сказав він.

Відповідаючи, чи має намір Партія регіонів далі проводити переговори задля розблокування роботи Верховної ради, Єфремов висловив сумнів з того, що опоненти готові до таких переговорів, і пообіцяв, що регіонали надалі відстоюватимуть свою позицію "доступними методами".

На уточнююче запитання про те, який був сенс блокувати трибуну, адже, судячи з результатів, навіть за підтримки фракції Литвина у регіоналів все одно б не вистачило голосів для прийняття цього закону, Єфремов відповів:

"Сенс є завжди. Якщо ми ставимо якесь питання , ми щонайменше показуємо людям, суспільству, хто як до цього питання ставиться".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування