Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича думають, що без соцстандартів ВР краще не працювати

Вівторок, 1 вересня 2009, 14:14

Фракція Партії регіонів уже у вівторок зареєструє новий законопроект щодо підвищення соціальних стандартів замість того, який не був підтриманий парламентом.

Про це журналістам повідомив перший заступник лідера фракції Партії регіонів Олександр Єфремов.

За його словами, фракція Партії регіонів буде вимагати, аби цей законопроект розглядався на найближчому пленарному засіданні Верховної Ради.

Реклама:

"Сьогодні ввечері буде внесений уже скоригований законопроект, і на наступному засіданні ми будемо наполягати, щоб він розглядався в першу чергу", - сказав Єфремов.

Зокрема, у новому законопроекті, за його словами, передбачатиметься встановлення мінімальної пенсії на рівні 1200 грн., а мінімальної зарплати - 1500 грн. "Це той мінімум, який уряд має віддати громадянам", - додав він.

Відповідаючи на запитання, чи буде фракція Партії регіонів і надалі блокувати роботу парламенту, Єфремов сказав: "У нас достатньо сил, щоб витримати роботу на довгу дистанцію. Якщо парламент не може ухвалити головне рішення по підвищенню соціальних стандартів, то робота по інших питаннях не має сенсу".

ВІДЕО ДНЯ

Водночас інша депутат від ПР Ганна Герман заявила, що її фракція чекатиме, поки депутатська зала дозріє до підвищення мінімальної зарплати.

На питання, чи варто ВР продовжувати працювати за таких умов, чи може краще її розпустити, Герман відповіла:

"Ви знаєте, аніж має бути така ВР, яка не дбає про людей і не розуміє, як людям зараз тяжко, може краще такої ВР не потрібно".

Відповідаючи на питання, чи є можливості для компромісу з цього питання, вона зазначила:

"Компроміс єдиний – проголосувати за підвищення. Ми більше не маємо тут куди йти на компроміси".

УНІАН,

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування