Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вирішила окрилити Африку

Четвер, 3 вересня 2009, 11:53

Прем'єр Юлія Тимошенко запевняє, що уряд витягнув авіаційну галузь із банкрутства.

Про це вона заявила на початку засідання уряду у четвер.

"Уряд після так званого ефективного господарювання наших попередників витягнув авіаційну галузь із банкрутства, поставив її на міцні ноги ", - заявила прем'єр.

Вона наголосила, що "почали виконувати ті контракти, які у минулі роки були завалені і зруйновані, забрані гроші, а літаки не були поставлені замовникам".

"Все це залишилося у минулому і ми з гордістю констатували, що у авіаційна галузь знаходиться у здоровому стані", - запевнила вона.

Прем'єр повідомила, що була досягнути домовленість із Лівією про підписання контракту на створення спільного центру на території Лівії, який буде займатися повним сервісом обслуговування літаків АН, які будуть реалізовані на африканському континенті.

"Це дасть нам можливість паралельно з утворенням такого центру задовольнити всі потреби африканського континенту у всіх типах літаків АН", - сказала прем'єр.

Тимошенко також заявила, що поставки в Лівію визначені як стратегічні літаки АН-38.

Крім того, співпраця в авіаційній галузі буде обговорюватися на засіданні україно-російського комітету наприкінці жовтня в Харкові.

Також прем'єр повідомила, що Україна має можливість підписати з Лівією суттєвий контракт у військово-технічній галузі.

Вона висловила сподівання, що робоча група, яку залишили у Лівії, доб'ється підписання контрактів. Тимошенко доручила координацію співпраці з Лівією першому віце-прем'єру Олександру Турчинову.

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування