Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гриценко: новому президенту можуть не дати скласти присягу

П'ятниця, 2 жовтня 2009, 00:04

Депутат від НУ-НС Анатолій Гриценко сумнівається у тому, що результати президентських виборів будуть визнані.

Про це він заявив в ефірі ТРК Україна.

"Я не вірю у зрив виборів. Я думаю, що вони відбудуться. Але у мене є сумніви, чи будуть визнані їх результати", - сказав депутат.

"Я не виключаю, що можуть не дати президенту прийняти присягу. А якщо не прийме присягу, то він не може видавати укази і приймати рішення", - зазначив Гриценко.

"Це може вкинути країну у вир хаосу, невдоволення, який завершиться соціальними катаклізмами. Я хотів би, щоб ті, хто розробляє подібні сценарії, зупинилися і оцінили реально те що відбувається", - заявив депутат..

Він наголосив, що не збирається знімати свою кандидатуру на користь того чи іншого кандидата у президенти.

"Якщо Гриценко вийде у другий тур, то ні в кого іншого шансів не буде. Ні в кого з тих, хто думає, що він вже президент, бо має мільярди або скупив всіх артистів, які будуть танцювати на всіх аренах", - сказав депутат.

Крім того, Гриценко заявив що не буде підтримувати урядовий проект держбюджету-2010, якщо у ньому не будуть враховані вимоги комітету Верховної Ради з нацбезпеки та оборони.

Він нагадав, що не голосував за бюджет 2009 року, доки, після особистої зустрічі з прем’єром Юлією Тимошенко, не були враховані пропозиції його комітету.

"Якщо прем’єр, міністр фінансів не дослухаються до принципово важливих пропозицій нашого комітету - буде той самий шантаж", - запевнив депутат.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування