Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Луценко збирає незаконну зброю

Вівторок, 6 жовтня 2009, 17:03

Міністерство внутрішніх справ проводить з 1 до 31 жовтня місячник добровільної здачі зброї, боєприпасів, вибухових матеріалів та спецзасобів.

Захід проводиться з метою виведення зазначених предметів і матеріалів з незаконного обігу, повідомляє Департамент зв'язків з громадськістю МВС.

"Добровільно здавши "підпільну" зброю та боєприпаси, можна уникнути кримінальної відповідальності", - нагадують в міністерстві.

Більше того, "якщо громадянин у вказаний термін добровільно здав до органів внутрішніх справ мисливську вогнепальну, холодну, газову зброю, то в подальшому він має можливість після оформлення відповідних документів зареєструвати цю зброю в особисту власність і використовувати її на законних підставах".

Водночас у міністерстві зазначають, що пристрої вітчизняного виробництва для відстрілу патронів, споряджених гумовими кулями несмертельної дії, реєструються у випадках і в порядку, передбаченому чинним законодавством.

За детальними роз'ясненнями громадяни можуть звернутися до працівників дозвільної системи або дільничних інспекторів міліції.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування