Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович підтвердив, що він рецидивіст - БЮТівець

Четвер, 8 жовтня 2009, 21:31

Проект податкового кодексу лідера Партії регіонів Віктора Януковича накладає додаткове навантаження на простих громадян.

Про це заявив депутат від БЮТ Сергій Терьохін, повідомляє прес-служба блоку.

"Проаналізуйте зміст податкового кодексу, поданого Януковичем до парламенту у 2007 році, і ви зрозумієте його квінтесенцію. Податковий кодекс Януковича "2007" захищав права заможних і накладав додаткове навантаження на простих громадян", - йдеться у заяві.

Терьохін нагадав, що проект Януковича пропонував зменшити оподаткування рантьє (тих, хто не працюючи пасивно отримує дохід) у три рази по відношенню до простих найманих працівників.

Тобто власник підприємства, який отримує дивіденд, сплачував би в три рази менше податків, ніж людина, яка на нього працює.

"Кодекс Януковича пропонував зменшити оподаткування гральних автоматів майже в три рази - від 4200 до 1512 гривень. Слава Богу, за поданням уряду Тимошенко гральна діяльність в межах України була заборонена", - наголосив Терьохін.

У заяві наголошується, що кодекс Януковича також передбачав збільшення оподаткування ринкових торгівців у 2 рази та додаткове обкладення їх соціальними зборами за загальною системою (отже до 68% у залежності від галузі).

Крім того, за його словами, головною ідеєю законопроекту Партії регіонів є несплата податків при імпорті

"Янукович в черговий раз підтвердив, що він є рецидивістом, оскільки знову вкрав ідею "бонусної" амортизації із проекту, розробленого та поданого мною. Інші податкові ініціативи Януковича навіть не варті паперу", - наголосив депутат.

"Мені видається, що Янукович не любить простих людей, вважає їх бидлом та матеріалом для створення свого особистого благополуччя. Напевно, він знов сплутав Ахматову з Ахметовим, а платників податків України зі своїми підлеглими рабами", - йдеться у заяві Терьохіна.

Він також повідомив, що згідно з методологією ООН, більше 80 відсотків національного доходу України перебувають у власності 4 відсотків громадян.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: