Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко буде рада допомозі навіть від Ющенка

Четвер, 5 листопада 2009, 14:16

Прем'єр Юлія Тимошенко відзначає, що рада будь-якій допомозі політиків і державних діячів у боротьбі з епідемією грипу.

"Хто хоче допомагати сьогодні і має для цього повноваження... ми завжди будемо раді одержувати таку допомогу", - сказала Тимошенко журналістам у Чернівцях у четвер, коментуючи рішення президента Віктора Ющенка про те, що координатором дій у боротьбі з епідемією буде РНБО.

Коментуючи заяви деяких політичних сил про те, що боротьба з епідемією є її піар-кампанією, прем'єр назвала "ненормальною таку постановку питання".

Тимошенко нагадала, що комісія Всесвітньої організації охорони здоров'я детально проаналізувала ситуацію в Україні, у тому числі, роботу уряду в сформованих обставинах.

"Всесвітня організація охорони здоров'я... дала дуже високу оцінку тому, як Україна діяла і як Україна діє. І думаю, що нам потрібно учитися поважати Україну ... Я хочу, щоб ви орієнтувалися не на гучні заяви політиків, а на експертні оцінки ВОЗ", - підкреслила глава уряду.

Прем'єр також заявила, що в даний час немає підстав говорить про необхідність запровадження надзвичайного стану в зв'язку з епідемією грипу.

"Коли є перевищення епідеміологічного порогу, вводиться карантин. Це і є медичним надзвичайним станом, що необхідний для того, щоб задіяти всі протоколи організаційних дій і всі протоколи медичних дій", - сказала прем'єр, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування