Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вже розпланував, як витратить чужі гроші

Понеділок, 9 листопада 2009, 15:30

Віктор Янукович обіцяє відновити співробітництво з МВФ на прозорій основі.

Про це він сказав у понеділок журналістам, відповідаючи на запитання, як він оцінює призупинення МВФ співпраці з Україною.

"Ця влада обанкротила країну. Ми попереджали, що виконання угод з МВФ буде провалено через непрозорість дій уряду України, через те, що уряд замість того, щоб використовувати гроші МВФ на розвиток виробництва, просто прикриває цими запозиченнями бюджетні дірки і використовує гроші МВФ для піар-акцій Тимошенко", - заявив він.

"Я викоріню подібну практику. Ми відновимо відносини з МВФ. Але на прозорій, взаємовигідній основі. Ми будемо використовувати зовнішні запозичення на відродження економіки і промислового виробництва, на відновлення та створення робочих місць", – сказав Янукович.

Він також відзначив, що світ уже готується до життя в посткризовий період, а уряд України не має посткризової стратегії.

"Так і не була представлена антикризова програма. Україна зайшла в глухий кут. Влада неспроможна її звідти вивести. Тому як кандидат в Президенти я запропонував мою стратегію посткризового розвитку. Я зараз готуюсь до вирішення цього питання", - запевнив він, повідомляє прес-служба Партії регіонів.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування