Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Герман до Тимошенко: скоро цукор коштуватиме, як чорна ікра

Вівторок, 2 лютого 2010, 15:57
 

Юлія Тимошенко звикла всіх судити по собі, заявила заступник лідера Партії регіонів Ганна Герман.

"І коли вона сьогодні в Тернополі сказала про депутатів, яких можна купувати, як м'ясо, то, мабуть, має на увазі власний досвід", - зауважила "регіоналка".

За словами Герман, "держава стогне під гнітом марнотратства Тимошенко":

"То вона їздила з пов'язками по містах і селах, і на свій грип-туризм витратила стільки грошей, що за них можна було б закупити марлеві пов'язки для всього пострадянського простору".

"Тепер уже забула про грип. Хоча люди хворіють, як хворіли. Але це вже не цікавить Тимошенко, бо гроші на цю акцію вона вже видерла з бюджету. І вже дала заробити своїм фірмам", - додала вона.

За словами Герман, "через авантюрну політику Тимошенко студенти і школярі не вчилися практично всю зиму, але гроші за навчання, якого не було, вона змушує платити тих, хто вчиться не на бюджетному".

"Для студентів-бюджетників дає вказівки занижувати оцінки на іспитах - для підстави не виплачувати стипендій. А сама продовжує їздити регіонами з передвиборчою агітацією", - додала депутат.

За словами Герман, кожна поїздка Тимошенко в регіон "обходиться державному бюджету мінімум в 150 тисяч гривень".

"Аніж викидати ці державні гроші на персональні літаки, охоронців та лімузини, прем'єр мала б дати кошти пенсіонерам і студентам. Щоб вони принаймні раз в тиждень могли мати м'ясо на столі", - заявила депутат.

"І щоб пили не гіркий чай, який їм доводиться споживати через те, що її політика призвела до такого різкого скачка цін, що цукор скоро буде коштувати в Україні, як чорна ікра", - додала Герман.

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування