Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тігіпко зганяв у Сочі до людини Медведєва

Четвер, 4 лютого 2010, 10:15
 

Перед виборами Сергій Тігіпко провів зустрічі з керівництвом Росії та США.

Про це він заявив в інтерв'ю "Эхо Москвы".

"Я, коли висувався і йшов на вибори, то я зробив дві поїздки, я був у Вашингтоні та Нью-Йорку і в Москві", - сказав Тігіпко.

"У Вашингтоні і Нью-Йорку можу сказати, і там, і там, мене трохи недооцінили. І там і там до мене начебто поставилися з повагою, але думали, як, напевно, про дивакуватого такого підприємця, бізнесмена, який вирішив випробувати щастя", - додав він.

За словами Тігіпка, він нещодавно був у Сочі і "дійшов до голови адміністрації президента".

"Ми переговорили, і мені подобається за останній час саме такий дійсно більш прагматичний погляд. Я вважаю, що це та основа, яка дозволить нам мати добросусідські відносини", - сказав він.

Говорячи про газові питання між Україною і Росією, Тігіпко висловив думку, що українська газотранспортна система "повинна бути акціонована, контроль повинен залишитися за Україною".

"Але мінімум по 24.9 має бути у росіян, такий же відсоток - у європейців. Я вважаю, що це дуже прагматичний відкритий правильний підхід", - зазначив він.

На питання, чи є він прихильником вступу України до НАТО, Тігіпко відповів негативно.

"Ні. І не був. А сьогодні можу сказати, що це знову те питання, яке дуже серйозно розділяє країну. І я проти того, щоб ми так ділили Україну. 70% було завжди проти вступу в НАТО", - сказав він.

Тігіпко також сказав, що обов'язково піде на вибори і закликав своїх прихильників також взяти участь у голосуванні.

"Ми не повинні опускати руки в будь-якій ситуації. Цю країну, крім самих українців, ніхто не змінить. І я всім сказав з самого початку, я не підтримаю ні Тимошенко, ні Януковича, тому що те, що вони сьогодні говорять, і те, що говорили всю виборчу кампанію, мене не влаштовує. Я не вірю", - сказав він.

Водночас, на питання, чи означає це, що він збирається голосувати проти всіх, Тігіпко відповів:

"За кого я проголосую - я вирішу... Я закликаю своїх прихильників, які голосували за мене самим визначитися".

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування