Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Януковича порахували, що розрив буде більше 3,5%

Понеділок, 8 лютого 2010, 11:39
 

За результатом паралельного підрахунку голосів Партії регіонів, розрив між Віктором Януковичем і Юлією Тимошенко становитиме 3,55%.

Про це на брифінгу у понеділок заявив "регіонал" Борис Колесніков.

"У нас є 100% результат. Янукович виграв близько мільйона голосів", - сказав він.

"Зараз ЦВК пораховано 95,99%. Далі з кожним порахованим відсотком ми будемо набирати по 0,4%. І кінцевий розрив між Януковичем і Тимошенко піде за 3,5% - 48,96% на 45, 41%",  - додав Колесніков.

Він знову заявив, що команда Тимошенко блокує роботу окружних комісій в Луганській області і Криму.

"Депутатські групи вилетіли до Луганська і Сімферополя, на місці присутні міжнародні спостерігачі. Я думаю, протягом 2-3 годин всі проблеми вирішиться", - зазначив Колесніков.

Він також сказав, що "міністр закордонних справ опозиційного уряду звернувся до міжнародних спостерігачів, до ОБСЄ, з проханням допомогти українській владі швидше встановити результати".

У свою чергу регіоналка Ганна Герман заявила, що Тимошенко намагається сфальсифікувати результати виборів у Львові.

"У Криму і Луганську вона намагається не дати завершити підрахунок голосів, а у Львові - намагається в останній момент сфальсифікувати результати. Ми сподіваємося, що їй це не вдасться", - сказала вона.

Крім того, за словами Колеснікова і Герман, Тимошенко застосувала адмінресурс, забезпечивши 100% результат на власну користь у спецдільницях.

"На спецдільницях був у повну силу використаний відкритий, брутальний адмінресурс. 100% ув'язнених людей проголосували за Тимошенко", - сказала Герман.   

Саме цим у Партії регіонів пояснили відмінність результатів екзит-полів від результатів ЦВК, оскільки "соціологи не мають доступу до спецдільниць".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...