Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович вже отримує поздоровлення з Росії

Понеділок, 8 лютого 2010, 20:32

Віце-спікер Держдуми РФ Володимир Жириновський привітав Віктора Януковича з перемогою на президентських виборах.

Про це повідомляє прес-служба Ліберально-демократичної партії Росії, лідером якої він є.

Крім того, Жириновський направив лист кандидату в президенти Юлії Тимошенко.

"Як писав Микола Васильович Гоголь, "рідкий птах долетить до середини Дніпра". Ця крилата фраза стала пророчою за підсумками голосування у другому турі. Але вас це не повинно засмучувати", - йдеться у листі.

"Хочу побажати вам стійкості і мужності...Всі невдачі можна обернути на благо політичної кар'єри. Якщо, звичайно, не впадати у недоречну в політиці нервозність, яку недруги обов'язково назвуть істеричністю і неврівноваженістю", - зазначив Жириновський.

"Я балотувався на посаду президента Росії чотири рази. І що? Ці спроби стали поразкою лише формально", - вважає лідер ЛДПР.

"У реальності дух мій зміцнився, досвід накопичився унікальний, зрадники і друзі проявилися, і я знову й знову готовий йти в бій, чого і вам бажаю. Які ваші роки? У тому числі і політичні", - йдеться у листі Жириновського.

Як відомо, згідно з попередніми даними ЦВК, за результатами опрацювання 99,42% електронних протоколів окружкомів Віктор Янукович у другому туру президентських виборів набрав 48,81% голосів; Юлія Тимошенко - 45,61%; не підтримали жодного кандидата 4,37% виборців.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування