Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Партії регіонів доведуть законність "тушок" вже сьогодні

П'ятниця, 5 березня 2010, 11:06

У Партії регіонів обіцяють довести, що формування коаліції не тільки фракціями, а й окремими депутатами, відповідає Конституції України.

Про це заявив виконуючий обов'язки лідера фракції Олександр Єфремов в п'ятницю на брифінгу, повідомляє ЛІГАБізнесІнформ.

Зокрема, Єфремов підкреслив, що на сьогоднішній день у Партії регіонів є підписи більшості народних депутатів за створення коаліції.

"Юристи, які глибоко вивчили дану проблему, кажуть, що в парламенті може формуватися фракція більшості на підставі підписів депутатів ... І підтверджують це відповідними посиланнями на Конституцію", - підсумував він.

"Я юристам ставлю просте запитання: що у нас є первинним - народний депутат, який у залі працює, або у нас первинні якісь фракції або ще щось? І ніхто однозначно в юридичній площині відповісти на це питання не може".

При цьому Єфремов звернув увагу на те, що для проведення будь-яких виборів, - парламентських або місцевих, - необхідний державний бюджет, а для цього, у свою чергу, потрібно сформувати новий уряд.

Щоправда, додав він, вибори можна профінансувати з чиєїсь кишені, і якщо такі кошти є в Юлії Тимошенко, вона може це зробити, вказавши в декларації джерела цих коштів.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування