Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко поклялася зібрати всіх демократів

Субота, 6 березня 2010, 01:25

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко пообіцяла об'єднати в опозицію всі демократичні сили.

Про це вона сказала в ефірі Шустер Live.

"Я об'єднаю в опозицію всі демократичні сили. Я зроблю все, що я зможу для цього зробити. Все, що в моїх людських силах", - зазначила лідер БЮТ.

Тимошенко також наголосила: "Ми зробимо все для того, щоб корисні для держави закони приймалися. Я буду першим ініціатором того, що за добрий закон у нас буде 100% голосів віддаватися".

"Можливо, є різні кандидати в президенти, і є різні політики. Але я думаю, з часом, більшість людей переконається, що, в принципі, у вас у всіх крім мене немає людини, яка може в країні навести той лад, який буде служити вам", - зазначила вона.

Відповідаючи на питання, чи є вона мстивою людиною, Тимошенко заявила: "Думаю, що ні. Іноді хочеться, я вибачаюся, але знаєте, як нормальна людина. Іноді хочеться так, що неможливо себе стримати".

"А потім думаєш: а сенс в чому? Сенс в тому, щоб втрачати час на всі ці баталії і розборки?", - запитала лідер БЮТ.

"Коли я прийшла в 2005 році на посаду прем’єра вперше, я не займалася ні репресіями, ні зведенням рахунків. Незважаючи на те, що наді мною знущалися. В мене був такий час, коли до 50 передач у в’язницю носила моя мама", - розповіла вона.

"Репресії не просто були. Не тільки знайомих моїх, не тільки моїх родичів, не тільки найближчих моїх друзів, а й друзів друзів, вони закрили, тільки тому, що думали, що таким чином вони мене знищать", - сказала Тимошенко.

Крім того, лідер БЮТ заявила, що регіонал Микола Азаров, під час свого виступу в парламенті перед голосуванням за відставку її уряду, перекрутив факти результатів його роботи: "Ми проаналізували виступ Азарова. Там 113 випадків відвертої неправди".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування