Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко згадала часи, коли їй було добре

П'ятниця, 4 червня 2010, 08:25

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко під час поїздки до Дніпропетровська зустрілася з однокласниками та вчителями рідної школи.

Як повідомляє персональний сайт Тимошенко, однокласники екс-прем'єра були раді, що цього року на традиційну зустріч однокласників прийшла і вона, і відзначили, що Юлія Тимошенко "анітрохи не змінилась: така ж щира і відверта".

Лідер БЮТ, поспілкувавшись у четвер зі своїми однокласниками та вчителями, сказала. "Це наче повернення в дитинство".

"Іноді хочеться забути всі негаразди, які сьогодні є і в політиці, і в житті. Хочеться просто згадати дитинство, коли все було дуже добре, все було чесно, красиво, тепло. Сьогодні в мене був такий шанс це згадати", - зізналася вона.

Тимошенко на зустрічі отримала від вчителів у подарунок альбом із фотокартками, на яких зображено сучасний вигляд її рідної школи.

"Завдяки Вашому втручанню, як Ви і обіцяли, кошти на ремонт школи були виділені, і зараз хочемо показати, як там все гарно виглядає", - зазначила одна з вчителів.

На зустрічі також була присутня і перша вчителька екс-прем'єра Катерина Клименко, яка відзначила, що "Юлія була відмінницею, дуже відповідальною дівчинкою!" і  вже в початкових класах проявляла свої організаторські здібності.

"В нашій школі часто проходили практику студенти педагогічного училища. Вони проводили заняття у молодших класах, в тому числі в моєму класі. Коли вели уроки студенти, я залишала Юлію за головну і знала: в класі буде порядок", - поділилася спогадами вчителька.

Катерина Клименко також наголосила, що за 53 роки педагогічного стажу мала двох найкращих учениць - і Юлія Тимошенко одна з них.

Донька Катерини Клименко Ірина Андріяшевська пригадала, що Тимошенко, навчаючись у першому класі, вчила її писати і "на заняттях ділилася цукерками".

"Українська правда"

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...