Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

МЗС вичерпав інцидент з Ланґе і направив до інших служб

Вівторок, 6 липня 2010, 14:51
 

У МЗС України вважають вичерпаним інцидент, що стався з керівником українського відділення Фонду Конрада Аденауера Ніком Ланґе в аеропорту "Бориспіль".

Про це сказав на брифінгу речник МЗС Олександр Дикусаров.

"Що стосується конфлікту з паном Ланґе, я хотів би наголосити, що всі сторони даного інциденту дійшли згоди, що конфлікт є вичерпаним", - сказав Дикусаров.

Він також повідомив, що відбулася розмова з Ланґе, в ході якої було "знайдено порозуміння і сторони погодилися, що даний інцидент вже вичерпано".

На запитання щодо офіційних причин відмови у в'їзді Ланґе, Дикусаров сказав, що на ці питання мають відповідати також і правоохоронні органи, "тому що ми займаємось трошки іншою площиною і стороною цієї справи".

Дикусаров зазначив, що, незважаючи на негативні коментарі, які з'явились у мас-медіа у зв'язку з інцидентом навколо Ланґе, українсько-німецькі відносини залишаються партнерськими та орієнтованими на результативне співробітництво.

Як повідомлялося, 26 червня керівника українського представництва німецького Фонду Конрада Аденауера Ланґе впродовж 10 годин в аеропорту "Бориспіль" не пропускали в Україну.

30 червня заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що служби, які не пропускали в Україну Ланґе, мали дуже серйозну аргументацію щодо своїх дій.

УНІАН

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...
Реклама: