Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побачила, як крадія пустили до капусти

Вівторок, 6 липня 2010, 17:26
Призначення Миколи Злочевського на посаду міністра охорони навколишнього природного середовища є недопустимим.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко на прес-конференції у Тернополі, повідомляє її офіційний сайт.

"Пан Злочевський сьогодні представляє і є власником, співвласником тих комерційних тіньових структур, які забирають у держави родовища корисних копалин", - зазначила вона.

"Те, що його поставили управляти політикою відносно надр України, говорить про те, що крадія, по суті, пустили в город, де росте капуста", - сказала Тимошенко

За її словами, новопризначений міністр представляє комерційну компанію, яка зацікавлена у приватизації українських газових родовищ.

"Це призначення призведе до того, що державні надра будуть переходити в приватну компанію Злочевського", - вважає лідер БЮТ.

Тимошенко заявила, що уряд Миколи Азарова після приходу Партії регіонів до влади передав права на розробку газового родовища "Сахалінське" приватній структурі Злочевського.

"На місце Віктора Бойка поставлений пан Злочевський, на користь якого одразу після приходу нового уряду забрали у "Нафтогазу" найбільше розвідане родовище природного газу "Сахалінське" в Харківській області і віддали компанії пана Злочевського абсолютно незаконно", - переконана вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування