Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Регіонал не бачить своєї вини в інсульті колеги з БЮТ

Четвер, 8 липня 2010, 23:27
Депутат від Партії регіонів Максим Луцький закликає своїх колег не політизувати інсульт депутата від БЮТ Володимира Полохала.

Луцький назвав безпідставними звинувачення з боку своїх колег-опозиціонерів, зокрема депутата від НУНС Олесі Оробець, що це саме з його вини Полохало потрапив до лікарні, повідомляє УНІАН.

"Мені шкода, що мої колеги по комітету досягли такого рівня цинізму та такого рівня підняти свої рейтинги, що роблять це за рахунок PR-у на хворобі іншої людини", - заявив він.

Депутат зауважив, що, Оробець, звинувачуючи його у хворобі Полохала, має навести конкретні факти, а не "розкидатися словами".

"Такі заяви рівноцінні тому, що мене будуть звинувачувати у природній спеці, від якої щодня гинуть люди", - сказав він.

Луцький наголосив, що у разі продовження безпідставних звинувачень та "поливанні брудом" він змушений буде звернутися до суду з позовом щодо захисту своєї честі та гідності.

"Нехай тоді, всі хто бажають засвітитися на темі хвороби пана Полохала, роблять це не на телеекранах, а в суді. І раджу оперувати конкретними доказами, а не черговими емоційними заявами, які вже більше скидаються на мильні бульбашками", - додав він.

Луцький також відкидає версію про те, що хворобу Полохала могли спричинити ті суперечки, які виникли останнім часом в комітеті навколо ухвалення низки законів, що стосуються освіти.

За словами депутата, це досить природно, що члени комітету, які належать до різних фракцій і можуть мати різну точку зору, щодо того чи іншого проекту документа.

"Якби розгляд кожного документа призводив до таких наслідків як у випадку з паном Полохалом, то погіршення здоров'я спостерігалося у кожного депутата", - додав він.

Луцький також наголосив, що можна було б продовжувати дискусію, навколо того, "хто, коли і як відвідує засідання комітету, та які точки зору відстоює навколо ухвалення того чи іншого документа", однак він "не хоче опускатися до рівня своїх опонентів та спекулювати на чужій біді".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування