Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко готова звільняти всіх: "Майже весь уряд Януковича - українофоби"

П'ятниця, 9 липня 2010, 09:58

Фракція Блоку Юлії Тимошенко буде голосувати за відставку будь-якого міністра і представника влади Віктора Януковича.

Про це заявила лідер БЮТ Юлія Тимошенко в інтерв'ю "Бі-Бі-Сі".

"Майже весь уряд Януковича є українофобом. Це люди, які апріорі не люблять Україну і всі наші цінності", - зазначила вона.

"І тому ми в будь-який момент будемо віддавати наші голоси за звільнення будь-якого міністра і представника влади Януковича, бо для нас вони всі мають одну природу, яка нічого спільного не має з демократією, з любов'ю до України і служінням Україні", - заявила Тимошенко.

Вона відзначила, що "кадрова політика сьогодні досить складна".

"На першому етапі, коли формувалась коаліція, і коли треба було роздати всім членам коаліції посади відповідно до домовленостей, то уряд і взагалі всі органи влади в Україні складалися з представників різних політичних сил, які входили в коаліцію", - констатувала лідер БЮТ.

"Зараз очевидно, що коли зміцнюється влада Януковича, коли вона набирає свою не досить конституційну потужність, то поступово і з уряду, і з усіх вертикалей і гілок влади видаляють людей, які не належать безпосередньо до оточення Януковича", - сказала Тимошенко.

"Набирають людей, які представляють один регіон нашої держави - донецький. І які будуть консолідовано діяти, використовуючи владу і політику для збільшення своїх статків", - додала вона.

Тимошенко вважає, що "і далі триватиме процес звільнення чужинців з усіх структур влади, і буде приходити донецький клан, опановуючи всі владні можливості".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування