Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чечетов впевнений, що Шевченко піариться за рахунок блогера

Понеділок, 2 серпня 2010, 18:26
У Партії регіонів звинувачують депутата від БЮТ Андрія Шевченка в самопіарі.
 
Так прокоментував депутат від Партії регіонів Михайло Чечетов заяву Шевченка, щодо можливого тиску на свободу в інтернеті, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

"Хай краще він розповість, як вони разом з батьком (екс-главою Нацради з телерадіомовлення Віталієм Шевченком) роздавали ліцензії на теле- та радіочастоти направо і наліво, в результаті чого істотно поліпшили своє матеріальне становище", - заявив Чечетов.

На думку депутата, Шевченко "ще молода людина і йому треба звикнути до того, щоб працювати на державу, а не займатися самопіаром".

"Регіонал" упевнений, що такі заяви "бютівця" пов'язані з його бажанням зайняти пост керівника парламентського комітету з питань свободи слова.

Як відомо, СБУ звинуватила журналіста і блогера Олега Шинкаренка в тому, що в його блозі опубліковані матеріали з погрозами на адресу президента Віктора Януковича.

Співробітники СБУ в п'ятницю за дорученням слідчого столичної прокуратури передали Шинкаренку відповідне запрошення для бесіди і доставили його в приміщення прокуратури Києва.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...