Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Ющенка побачили, як Азаров перекладе борги уряду на народ

Середа, 1 вересня 2010, 22:33
Уряд і коаліція відкрили можливість для того, щоб викидати на вулицю малозабезпечених громадян.

"Громадян, які через постійні невиплати зарплат мають борги по квартплаті", - заявляють в партії "Наша Україна".

"Саме такі санкції передбачені у підправленому "Регіонами" Цивільному кодексі, який відтепер дозволяє в разі несвоєчасної сплати за житлово-комунальні послуги та несплати пені вилучати житло громадян", - уточнили в партії.

В "Наші Україні" зазначають, що на додачу до цього, урядом подано законопроект, яким пропонується з 1 січня 2011 року скасувати тимчасову заборону на стягнення з громадян пені за несвоєчасну сплату житлово-комунальних послуг.

"Таким чином, збільшуючи борги перед своїми громадянами, український уряд збирається посилити відповідальність тих же громадян за урядові борги", - підкреслили партійці.

"Наша Україна" переконана, що відповідальність - як політичну, так і кримінальну - за зростання боргів за житлово-комунальні послуги та по соціальних виплатах, зарплатах і пенсіях повинна понести діюча влада.

"І першим кроком до відлучення бездарної команди Януковича від влади стануть місцеві вибори, на яких громадяни дадуть свою негативну оцінку діяльності Партії регіонів і її сателітів", - йдеться в повідомленні прес-служби.

Українська правдаПрослухати

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування