Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович пообіцяв, що революції не буде

Субота, 2 жовтня 2010, 16:24
 

Президент Віктор Янукович наголошує на необхідності приведення законодавства у відповідність із Конституцією після рішення КС.

З цією метою він провів зустріч зі спікером Володимиром Литвином, прем'єром Миколою Азаровим і міністром юстиції Олександром Лавриновичем.

"Нам треба узгодити наші подальші спільні дії для виконання рішення Конституційного Суду", - сказав він  на початку зустрічі.

"Я вважаю, що наша мета найближчим часом - гармонізувати законодавство згідно з рішенням Конституційного Суду. Цю роботу ми повинні виконати у найкоротші терміни", - заявив він.

Янукович наголосив, що головним принципом була і залишається конструктивна співпраця між Президентом, Верховною Радою і Урядом.

"Ми цей принцип порушувати не будемо", - підкреслив він, наголосивши, що всі організаційні структури, які були, і які забезпечували ефективну роботу влади, залишаються.

"Все, що вдалося побудувати, треба зберегти", - наголосив Янукович.

Він також висловився за важливість формування чіткого плану роботи. За його словами, при цьому треба уникнути будь-якого ажіотажу.

"Хоч Конституція набрала чинності з першого жовтня, але я не збираюся робити ніякої революції. Навпаки, я хочу заспокоїти всіх, і суспільство. Влада працюватиме у законодавчому полі. Ми фактично повернули Конституцію і країну також у законодавче поле. І це - головне. Що ми ще додамо, так це рівень відповідальності", - зауважив Президент.

Звертаючись до присутніх, Глава держави запевнив, що готовий працювати спільно з парламентом і Урядом стільки, скільки потрібно для виконання рішення Конституційного Суду.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...