Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Більшість" готова залишити Медведька у генпрокурорському кріслі

Вівторок, 2 листопада 2010, 11:50

Провладні депутати підтримають кандидатуру Олександра Медведька на посаду генпрокурора, якщо президент вирішить його на ній залишити.

Про це заявив лідер фракції Партії регіонів Олександр Єфремов, відповідаючи на запитання стосовно долі генпрокурора в контексті того, що днями термін його повноважень спливає.

"Ви знаєте, я не бачу особливих проблем в роботі нинішнього генерального прокурора. Якщо президент визначиться і подасть його (Медведька) кандидатуру, то я вважаю, що фракції і депутати можуть підтримати (його)", - сказав Єфремов.

"Якщо ж будуть якісь інші аргументи по інших кандидатурах, треба послухати, що за людина висуватиметься, - і потім буде відповідне обговорення", - додав він.

Єфремов також додав, що питання не розглядатиметься на поточному пленарному тижні.

"Скоріше за все, ми працюватимемо в цьому напрямку вже через тиждень, починаючи з 16 числа", - сказав лідер фракції Партії регіонів.

Водночас, БЮТівець Андрій Кожем'якін повідомив, що фракція БЮТ не втрачає надії заслухати звіт генерального прокурора стосовно ситуації на виборах, а тому підготувала відповідний проект постанови, який збирається проголосувати в середу, в день опозиції.   

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування