Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Каськів, Білозір, Власенко і Жеваго - теж сумісники

Середа, 1 грудня 2010, 15:34

Глава регламентного комітету Володимир Макеєнко закликає депутатів фракції "Наша Україна - Народна самооборона" і БЮТ не поєднувати депутатський мандат з іншою роботою.

Про це він заявив у відповідь на заяву депутата Андрія Парубія, що оприлюднив список депутатів фракції Партії регіонів, що дотепер поєднують депутатський мандат з роботою у виконавчих органах влади, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Ми направили кілька листів керівникові фракції "Наша Україна - Народна самооборона" (Миколі Мартиненку ) із приводу того, що він перший порушує закон про статус народного депутата, регламент і Конституцію, на що він нічого не відповів", - сказав Макеєнко.

За словами Макеєнка, список депутатів-сумісників можна продовжити, зокрема, це Оксана Білозір, Сергій Власенко, Михайло Волинець, Костянтин Жеваго, Владислав Каськів, Геннадій Москаль тощо.

"Чому 8 осіб від фракції Партії регіонів (були названі депутатом Парубієм ), і жодного від фракції НУ-НС і фракції БЮТ?", - додав Макеєнко, підкресливши, що ця проблема стосується усіх фракцій парламенту.

У той же час, він відзначив, що депутати Партії регіонів уже написали відповідні заяви, і профільний комітет розглянув їх. Питання, коли можуть бути припинені повноваження цих депутатів-сумісників, має вирішуватися на засіданні погоджувальної ради.

"Щотижня це питання стоїть на п'ятницю. Таким чином, комітет свою функцію виконав", - сказав він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування