Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Мартинюк скаржиться, що опозиція псує Україні імідж

Вівторок, 7 грудня 2010, 10:59

Перший віце-спікер Адам Мартинюк вважає, що опозиційні партії працюють проти України.

Про це він сказав під час зустрічі з міністром закордонних справ Естонії Урмасом Паетом, повідомляє прес-служба Верховної Ради.

"Хотілося б, аби опозиція працювала більш ефективно", - сказав Мартинюк.

На його думку, політичні сили, що вважають себе опозиційними, "працюють на послаблення позицій Українського держави на міжнародному рівні, замість того, щоб працювати на розбудову країни всередині".

На його погляд, основна причина полягає у тому, що "опозиційні сили продовжують президентську кампанію, котра завершилася майже рік тому, намагаються отримати реванш, а при цьому не мають політичної ідеологічної основи".

"Яскравим прикладом деструктивної роботи опозиції", на думку Мартинюка, є блокування нею роботи Верховної Ради саме у дні, коли вона сама формує порядок денний роботи парламенту.

"На місце тих політичних партій, котрі 2004 року отримали величезний кредит довіри українського народу, після чого бездарно його втратили, приходять нові політичні сили, що підтверджується результатами виборів на місцевому рівні", - сказав він.

На думку Мартинюка, ці політичні сили мають шанс бути обраними до парламенту в результаті наступних парламентських виборів.

Українська правда

"Українська правда" в Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування