Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Табачник – про критику Герман: "Та невже? Я переживу"

Середа, 2 лютого 2011, 14:08

Міністр освіти, науки, молоді та спорту Дмитро Табачник заявляє, що переживе критику, яка лунає на його адресу від Адміністрації президента.

Про це він заявив журналістам у Кабінеті міністрів у середу, повідомляє УНІАН.

"Та невже? Я переживу", - заявив Табачник на запитання про те, як він ставиться до критики, що лунає на його адресу від Адміністрації президента.

Як відомо, раніше заступник глави адміністрації президента Ганна Герман заявила, що президент Віктор Янукович ніколи не підтримає концепцію освітніх реформ, яку пропонує Табачник, і додала, що готова пожертвувати своєю посадою заради того, щоб міністром освіти був хтось інший.

Табачник, у свою чергу, заявив: "Є дуже простий світовий досвід: якщо чиновник не згоден з кадровою політикою президента чи прем'єр-міністра, у нього для того, щоб тримати обличчя, є дуже простий вихід – подати у відставку".

Після цього Герман заявила: "У нас є дискусія (з Табачником). Є різні підходи до концепції реформ в освіті. Я думаю, що потрібно провести всенародне обговорення, заслухати на Громадській гуманітарній раді наявні концепції і прийти до спільного рішення".

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту 26 січня затвердило Концепцію літературної освіти, яка вже зазнала критики низки діячів культури та освіти.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...