Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Юра Єнакієвський": "Ви занадто перебільшуєте мої можливості"

П'ятниця, 4 лютого 2011, 11:57

Депутат від Партії регіонів Юрій Іванющенко спростував інформацію про те, що він близький до президента Віктора Януковича.

Про це Іванющенко сказав в інтерв'ю журналу "Кореспондент".

"Це не так", - сказав він, відповідаючи на питання про достовірність цієї інформації. У той же час регіонал заявив, що давно знає Януковича. За словами Іванющенка, їхнє знайомство відбулося в зрілому віці, але депутат не зміг пригадати обставини знайомства.

Коментуючи інформацію про те, що Іванющенко один з небагатьох людей, які можуть зателефонувати президенту, "щоб просто поговорити", він сказав: "Навіть якщо я б мав таку можливість, я б точно не дзвонив президенту сам, щоб поговорити. Це некоректно".

"Бути другом президента - велика честь. До того ж я не розумію, як можна бути другом президента", - додав Іванющенко.

Крім того, відповідаючи на питання, чи є він "третьою силою" в Партії регіонів, навколо якої формується нова група впливу, здатна опонувати групам Льовочкіна-Фірташа і Ріната Ахметова, Іванющенко сказав: "Ви занадто перебільшуєте мої можливості".

На питання, чи може він назвати Ріната Ахметова своїм другом, регіонал відповів: "Я високо ціную наші відносини".

Також, відповідаючи на питання про те, що Янукович нібито вирішив зробити його своєю довіреною особою "після того, як восени 2009 він зрозумів, що Ахметов веде переговори з Юлією Тимошенко", Іванющенко заявив: "Я ніколи не повірю, що Рінат Леонідович міг вести подвійну гру. Це не в його правилах життя".

Регіонал також спростував інформацію про те, що він був "головним скарбником" передвиборчої кампанії Януковича.

Крім того, Іванющенко заявив, що до його офісу не приїжджають перші особи уряду. За словами регіонала, він іноді спілкується з бізнесменом Дмитром Фірташем. "Але це тільки останнім часом, ми не так давно знайомі", - додав він.

За словами Іванющенка, також перебільшена інформація про те, що в уряді, Верховній Раді і адміністрації президента на ключових посадах знаходяться його люди, зокрема, міністр сільського господарства Микола Присяжнюк і перший заступник міністра енергетики Ігор Попович.

"Ця інформація перебільшена. Так, Микола Присяжнюк родом з нашого міста. Я його знаю давно. Але правда полягає лише в тому, що у нас дружні стосунки", - сказав Іванющенко.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...