Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко побачила, що Янукович злякався

Вівторок, 1 березня 2011, 11:36

Юлія Тимошенко вважає, що президент Віктор Янукович злякався звернень західних політиків щодо припинення репресій.

Про це вона заявила в інтерв'ю "Polska Agencja Prasowa", повідомляє сайт Тимошенко.

"Я вдячна лідерам європейських держав, США, Європарламенту та його голові Єжи Бузеку за те, що вони публічно зверталися до Януковича щодо припинення репресій. У мене складається враження, що президент злякався цього", - сказала Тимошенко.

"Думаю, що він буде шукати можливості, щоб від переслідувань перейти до співпраці з опозицією", - зазначила вона.

Відповідаючи на питання, чому влада переслідує опозицію, Тимошенко сказала: "Ми барикада, яка заважає Януковичу у переході від авторитаризму до диктатури. Він не бажає реальної опозиції, а лише кишенькових політиків, готових відігравати роль опозиції".

Також Тимошенко заявила, що має намір брати участь у наступних парламентських і президентських виборах. "Ми вважаємо, що Янукович втратив довіру навіть у тих людей, яких йому вдалося ошукати під час президентських виборів", - додала вона.

За словами Тимошенко, перемога опозиції на парламентських виборах у 2012 році "буде завершенням президентства Януковича та створить надію на повернення України на європейський шлях розвитку".

На питання, чи вдасться команді президента підписати угоду про асоціацію з ЄС, а потім привести Україну до членства в Євросоюзі, Тимошенко відповіла: "Я б вболівала за Януковича, якби йому вдалося привести Україну до ЄС".

"Мені здається, що Янукович свідомо віддаляє Україну від Європи, ведучи її у протилежному напрямку", - додала вона.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування