Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Азаров сказав Бродському брати гвинтівку і воювати по-китайськи

Середа, 2 березня 2011, 10:18

Урядовий уповноважений з дерегуляції Михайло Бродський заявив, що отримав карт-бланш від прем'єра Миколи Азарова.

Про це він заявив в інтерв'ю ЛІГАБізнесІнформ.

"На жаль, через адміністративну реформу деякий час ми були в підвішеному стані. Можна сказати, що частково стався технологічний провал. Як сказав Микола Азаров, дерегуляція втратила свого лобіста", - сказав чиновник.

"Зараз прем'єр-міністр напучував мене по-новому: "Міша, бери гвинтівку і по-китайськи завойовуй свою територію, дерзай". Тепер у мене є карт-бланш, тому дерегуляція триває", - зазначив Бродський.

За словами чиновника, він постійно працює з першим віце-прем'єром Андрієм Клюєвим.

"З Клюєвим працюємо постійно. Зараз віддані необхідні доручення, більшість стосується прискорення проходження в парламенті законопроектів щодо дерегуляції", - заявив він.

"У нас сьогодні шість законопроектів застрягли у Верховній Раді у другому читанні, 21 законопроект, розроблений Держкомпідприємництва, застряг у вищих органах виконавчої влади", - сказав Бродський.

"На останньому засіданні Кабміну прем'єр доручив Клюєву посприяти з включенням наших законопроектів до порядку денного Верховної Ради, так що, сподіваюся, їх ухвалення зрушиться з мертвої точки", - додав він.

Відповідаючи на питання, чому про ці законопроекти згадали тільки зараз, Бродський сказав: "Тому що мене затвердили урядовим уповноваженим, відповідальним за дерегуляцію. Я тут же написав листа прем'єру, зустрівся з ним, розповів, де ми застрягли".

"Крім того, потрібно віддати належне Сергію Тігіпку, одному з головних лобістів мого призначення на цю посаду та її ініціатору, який продовжує всім цим займатися. До речі, один із моїх заступників - Сергій Третьяков - перейшов до нього в радники", - сказав чиновник.

"Азаров дав команду, щоб я був присутній на всіх засіданнях Кабміну. Мені, як і раніше, треба буде відігравати роль такого собі сита, завдання якого - не пропустити жодного нового законопроекту без відповідних регуляторних процедур", - заявив Бродський.

На питання, що він може виділити з головних заслуг на посаді глави Держкомпідприємництва, Бродський відповів: "Я б сказав, що в наших умовах основна заслуга комітету була в тому, що ми не допустили створення чогось "нового" з регуляторки. Перш за все, зроблено те, що нічого не дали зробити поганого для бізнесу".

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...