Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Адвокат не бачить прогресу за очною ставкою Кучми й Мельниченка

Вівторок, 5 квітня 2011, 08:51

Адвокат Валентина Теличенко не бачить в інформації про очну ставку Леоніда Кучми і Миколи Мельниченка прогресу у справі про викриття замовників вбивства Георгія Гонгадзе.

Про це представник інтересів вдови Гонгадзе заявила в інтерв’ю "Deutsche Welle".

Теличенко закликала не перебільшувати значення допитів та інших окремих слідчих дій Генпрокуратури.

"Передчасно оцінювати перебіг досудового слідства лише на основі окремо взятих слідчих дій. Судове слідство треба оцінювати після того, як буде виготовлений обвинувачувальний висновок і цей висновок витримає випробування в суді", - сказала адвокат.

Водночас  політолог Олександр Палій не виключив, що причиною порушення кримінальної справи проти Кучми могла бути спроба перерозподілу промислового та медійного майна родини екс-президента.

Водночас, експерт не відкидає й того, що нинішня ситуація може перебувати під впливом закордонних сил. Їхньою ймовірною метою експерт назвав "посилення залежності представників української політичної верхівки та демонстрацію їхньої вразливості".

Як відомо, у понеділок, 4 квітня, відбулася очна ставка екс-президента Леонiда Кучми i колишнього офiцера Управлiння держохорони Миколи Мельниченка, яку переносили декілька разів.

Кримінальну справу щодо екс-президента порушили у березні цього року. Кучму звинувачують у перевищенні влади та службових повноважень, що призвело до убивства журналіста Гонгадзе.

Плівки майора Мельниченка вважають речовим доказом у цій справі.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування