Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Янукович нагадав Тимошенко інопланетянина

Четвер, 7 квітня 2011, 13:07

Лідер БЮТ Юлія Тимошенко наголошує, що у посланні президента не було задекларовано стратегії розвитку країни.

Про це вона заявила у Верховній раді, коментуючи послання президента.

"Те, що він проголосив, було схоже на комп'ютерну компіляцію стандартних, заїжджених банальних фраз, які переписуються з однієї програми в іншу останні 20 років. Стратегії немає", - сказала вона.

Справжні ж плани Януковича, на переконання Тимошенко, полягають у продовженні "розподілу ресурсів".

"Єдине, що ми почули багато разів, це слово "ресурс" – земельний ресурс, фінансовий, пенсійний, людський. І склалося враження, що ця доповідь робилася не лідером нації, а це був виступ продавця, який одночасно і продає, і купує ключовий ресурс держави", - сказала Тимошенко.

"Це все нагадує відомі блокбастери, коли інопланетяни приїжджають на іншу планету і їм потрібні ресурси, земля, але без людей", - додала вона.

Відповідаючи на питання щодо антикорпуційних законів, Тимошенко не дала чіткої відповіді, чи підтримає їх її фракція.

Водночас вона висловила думку, що закон не містить реальних механізмів боротьби з корупцією і порекомендувала Януковичу розпочати боротьбу з корупцією з себе.

"Він мусить починати зі своїх особистих статків, тіньових доходів і пояснити країні, за які гроші його син-стоматолог придбав вже сьогодні за 300 млн. гривень банк і скільки він для цього видалив зубів у громадян України", - зазначила Тимошенко.

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування