Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

"Батьківщина": Янукович освятив крадіжку 24 мільярдів

П'ятниця, 3 червня 2011, 12:06

Президент Віктор Янукович особисто зацікавлений у списанні олігархам 24 мільярдів боргів перед державою.

Про це заявила прес-служба партії "Батьківщина".

"Підписання Януковичем закону "Про деякі питання заборгованості за спожитий природний газ та електричну енергію" свідчить про його власну зацікавленість в реалізації закладеної в цей закон мегакорупційної схеми", - зазначається у повідомленні. 

У партії підкреслили, що "цим законом Янукович та Партія регіонів списали українським олігархам, які "працюють" у сфері енергетики, 24 мільярда гривень боргів перед "Нафтогазом" та державою". 

"Прості люди, у більшості випадків тулячи копійку до копійки, сплачують приватним компаніями за газ, електрику, житлово-комунальні послуги. Але 24 мільярда таких грошей так і не дійшли до бюджету та "Нафтогазу", - наголосила прес-служба.

"Вони осіли в бездонних кишенях олігархів, і тепер своїм законом Янукович цю крадіжку "освятив": списав найбагатшим людям України борги перед державою", - заявили у "Батьківщині".

"В той же час для пересічних громадян, які через нестачу коштів не можуть сплачувати за послуги вчасно, режим Януковича відновив пеню та дозволив навіть конфісковувати житло", - зазначається у повідомленні.

У партії вважають, що "ні для кого не є таємницею міцний політичний та фінансовий союз Януковича із власником РосУкрЕнерго Фірташем, який і отримає найбільшу вигоду від зазначеного закону, і заради якого Янукович вже спустошив державні резерви газу на 12 мільярдів кубів".

Українська правда

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування