Азаров клянеться, що Україна буде найліберальнішою

Понеділок, 6 червня 2011, 11:41

Україна буде країною з найбільш ліберальним податковим законодавством і адміністративною системою.

Про це заявив прем'єр Микола Азаров, виступаючи на україно-данському бізнес форумі в понеділок у Києві, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Я думаю, що Україна буде країною з найбільш ліберальним податковим законодавством, з найбільш ліберальної адміністративною системою, яка не буде тиснути на бізнес", - сказав він.

Прем'єр також підкреслив, що влада України проводить політику дерегуляції і велика робота проводиться в області спрощення умов ведення бізнесу.

"Проводиться велика робота в галузі спрощення умов ведення бізнесу, вона непроста: ми стикаємося зі значними труднощами, нерозумінням, опором - це цілком природно, - але ми цю роботу завершимо", - підкреслив Азаров.

Крім того, він запросив данський бізнес до співпраці і обіцяє урядову підтримку.

"Ви можете бути твердо впевнені, що уряд України дуже зацікавлений у співпраці з датським бізнесом, ми відкриті для вашої участі в нашому ринку, ми вас запрошуємо активно брати участь і можете розраховувати на нашу підтримку", - сказав прем'єр.

У свою чергу, кронпринц Данії Фредерік в ході свого виступу на форумі зазначив, що для розвитку україно-данського економічного співробітництва є великий потенціал, зокрема, дуже цікавими сферами для співробітництва є сфера збереження енергії та виробництва сільськогосподарського обладнання.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування