Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Власенко радий, що українці не хочуть голосувати за Тимошенко

Субота, 2 липня 2011, 12:13

Адвокат Юлії Тимошенко Сергій Власенко вважає її кандидатом у президенти, якому немає альтернативи.

"Але при виконанні однієї важливої умови — шансу на перемогу їй ніхто не подарує, свої шанси вона ще повин­на створити сама", - пише Власенко у статті для "Дзеркала тижня. Україна".

Він відзначив, що згідно з останньою соціологією, 53% українців узагалі не бажають іти на вибори.

"Це свідчення того, що розірвано ключовий політичний зв’язок — громадяни більше не вважають, що чинні політики висловлюють їхні інтереси. А отже, не вірять: якщо вони проголосують за Тимошенко чи Януковича, настануть зміни на краще", - пише депутат.

"Особисто я бачу в цьому плюс: український виборець стає більш тверезим і прагматичним. Він більше не хоче голосувати за "хорошу опозицію", яка бореться з "поганою владою", - підкреслив Власенко.

Тому, за його словами, правильніше буде сказати, що переможцем президентських виборів 2015 року стане політик, який запропонує новий порядок денний, "який продемонструє розуміння проблем виборця й розповість, з допомогою яких дій їх можна розв’язати".

На думку депутата, "першим рішенням новообраного президента Тимошенко має стати формування кадрового резерву".

"Передусім кадровий резерв має включити мінімум п’ять тисяч людей, які мають західну освіту. І європейську ментальність", - вважає він.

Також, на думку Власенка, "пере­мож­цем виборів-2015 стане той, хто запропонує зрозумілий механізм соціальних сходів, кандидат, з яким більшість наших активних і вільнодумних людей пов’яжуть своє бажання самореалізуватися".

"Конкурентною перевагою кандидата в президенти Тимошенко мають стати не білборди і ролики (в гасла й обіцянки вже ніхто не вірить), а конкретні механізми реформ, які спираються на нових молодих людей у владі, детальні строки, докладний план дій, чітко прорахований бюджет. Умова реалізації цього механізму — система правосуддя", - пише адвокат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування