Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Екс-міністр Тимошенко очолила телекомпанію

Понеділок, 4 липня 2011, 15:41

Перший заступник голови Кримської організації партії "Батьківщина" Людмила Денисова стала директором телерадіокомпанії "Чорноморська".

Колишній керівник компанії Тетяна Красикова подала у відставку.

"Сьогодні Людмилу Леонтіївну представили колективу, всі документи будуть готові найближчим часом", — наводить слова Красикової "Контекст-Крим".

"Зараз компанія перебуває у важкому стані й щоб якось не збільшувати, а вивести її з цього важкого стану призначається новий керівник, куратор", - відзначила Красикова, слова якої наводить КІА.

Сама Денисова розповіла, що вона є співвласником телекомпанії й не збирається бути її президентом, повідомляє  Центр журналистских расследований..

"Я не буду керувати цим, я буду сприяти тому, щоб канал у сезон вийшов з новими проектами, це дві великі різниці.  Я буду тільки сприяти тому, щоб ми вийшли з оновленими проектами, новими програмами до 1 вересня", – зазначила Денисова.

"Я не буду президентом телерадіокомпанії взагалі. Я - співвласник телекомпанії. От і все. І я просто, від імені співвласників, буду брати участь безпосередньо в цьому процесі. Ще ніхто нікуди не йде. Я точно не буду президентом, я буду народним депутатом", - заявила вона

У цей час Красикова перебуває у відпустці, повертатися з якої на роботу на телеканал не збирається.

Денисова була міністром праці й соціальної політики в уряді Тимошенко.

Раніше повідомлялося, що лідер кримської організації Батьківщини депутат Андрій Сенченко може продати найбільшу комерційну телекомпанію півострова "Чорноморська".

Причиною є різке погіршення ситуації для бізнес-структур Сенченка після зміни влади в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування