Президент застряг у ліфті

Понеділок, 5 вересня 2011, 13:53

Президент Туркменії Гурбангули Бердимухамедов застряг у ліфті нового президентського комплексу в центрі Ашхабада.

Увечері 28-го серпня Бердимухамедов вирішив спуститися на ліфті нещодавно збудованого комплексу, однак ліфт застряг між третім і другим поверхами, пише "Хроніка Туркменістану".

Служба охорони були терміново викликала фахівців і керівників туркменського офісу Буіг (ця французька фірма будувала палацовий комплекс), а також фахівців Хундай – фірми, що виготовила ліфти для цієї грандіозної споруди.

За даними видання, президент провів у ліфті близько години.

Після цього випадку, 3 вересня, Бердимухамедов оголосив сувору догану голові Вищої контрольної палати Батир Атдаєву за послаблення контролю за якістю споруджуваних об'єктів.

Ще один цікавий випадок за участю туркменського президента стався 23 серпня, під час відвідин ним міста Берекет Балканського велаята. Там були організовані урочистості з нагоди відкриття нових об'єктів.

Одна з мешканок Берекет, чи то в пориві почуттів, чи то виконуючи вказівку місцевого керівництва, вирвалася зі стрункого ряду, схопила за руку президента і обцілувала її.

Через деякий час після випадку жінку затримали представники спецслужб. Вони з'ясовували, чи не було в її вчинку злого умислу.

За даними видання, протримавши кілька годин, жінку відпустили.

Співробітники охорони отримали догану від свого начальника за те, що допустили виникнення нештатної ситуації.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування