Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Тимошенко кажуть, що прокурори мають українців за баранів

Четвер, 27 жовтня 2011, 18:28

В існуванні рішення Верховного Суду про закриття справ проти Юлії Тимошенко може переконатися кожен.

Про це заявили в прес-службі партії "Батьківщина", коментуючи заяву екс-заступника Генпрокурора Миколи Обіхода, в якому він стверджує, що Верховний Суд ніколи не закривав справи проти Тимошенко.

У резулятивній частині цього рішення зазначено, що "кримінальні справи проти Тимошенко обґрунтовано і відповідно до чинного законодавства закриті за відсутністю складу злочину", повідомили в партії.

 
 
 
 
 
 
 

"Чинні прокурори, як уже давно очевидно, керуються у своїй діяльності якимось специфічним "понятійним правом", яке немає нічого спільного із правосуддям. Тепер у відпрацюванні політичного замовлення до них долучилися колишні прокурори часів Кучми", - зазначено в повідомленні прес-служби.

"Зараз вони хором зухвало говорять на чорне - біле, маючи українців за баранів, які не в змозі самі прочитати рішення Верховного Суду", - заявили в партії Тимошенко.

Там вкотре наголосили, що Генпрокуратура не має жодних юридичних підстав для переслідування лідера опозиції Тимошенко та її близьких, а лише виконує політичне замовлення Януковича.

Українська правда

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування