Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Свідки підтвердили "корисливу" версію вбивства фотокореспондента - міліція

Середа, 7 грудня 2011, 15:50

Версію про те, що вбивство Віталія Розвадовського було скоєно з корисливих міркувань, підтверджують свідчення декількох свідків.

Про це заявив заступник начальника ЦГЗ київської міліції Володимир Дмитренко, пише "Сегодня".

"Слідство розглядає всі версії, але поки факти говорять про те, що вбивство сталося з корисливою метою, через 20 тисяч гривень, які загиблий передав головному підозрюваному за айфони", - заявив Дмитренко.

"Це версію підтверджують не тільки свідчення головного підозрюваного, а й свідчення декількох свідків. Серед них мешканці квартир на сходовій клітці, де сталося вбивство, і журналісти різних видань, з якими загиблий спілкувався останнім часом", - додав він.

За словами Дмитренка, журналісти відразу звернулися в міліцію з пропозицією допомогти слідству.

"З їхньою допомогою ми змогли відновити по крихтах всю картину останнього дня і останніх годин загиблого: з ким він зустрічався і з ким збирався побачитися, які наміри висловлював про свої плани на той день", - зазначив міліціонер.

Як розповів представник МВС, зараз проводиться експертиза, а головний підозрюваний перебуває у Лікарні швидкої допомоги.

Чи знайшли ніж, яким вбили Розвадовського, в міліції поки не коментують.

Джерело, близьке до слідства, повідомило виданню, що головною помилкою Розвадовського було те, що він занадто довіряв Ярославу Полушкіну, з яким товаришував.

"Це не та людина, за яку він себе видає", - сказало джерело.

Нагадаємо, фотокореспондент "2000" Віталій Розвадовський був убитий 28 листопада за нез'ясованих обставин. Віталій помер в результаті 30 ножових поранень.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Реклама: