Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Сусідкою Тимошенко у СІЗО виявилася повірена екс-зятя Черновецького

П'ятниця, 9 грудня 2011, 10:50

Сусідкою Юлії Тимошенко у камері Лук'янівського СІЗО є 47-річна Світлана Макєєва - людина екс-зятя Леоніда Черновецького В'ячеслава Супруненка.

Про це пише газета "Сегодня".

Світлану Макєєву затримали у вересні минулого року. Начальника управління з питань землекористування та містобудування Київради звинувачують у сприянні незаконній передачі землі.

Перший суд відбудеться наприкінці грудня, чиновниці загрожує до трьох років в'язниці.

Як розповідають у кулуарах Київради, Макєєва на роботу до Київради прийшла ще за Олександра Омельченка на скромну посаду - секретаря земельної комісії. За Леоніда Черновецького Макєєва зайняла посаду начальника земельного управління.

"Її особисто пролобіював зять мера В'ячеслав Супруненко, і вона була його людиною. Вона товаришувала і спілкувалася лише з тими людьми, з якими її знайомив Супруненко. Всіх інших вона впритул не помічала", - розповідають виданню депутати Київради.

Також кажуть, що Супруненко всі земельні питання довіряв винятково Макєєвій, а вона до них, зі свого боку, залучала і сина Максима:

"У Київраду перший раз він приїжджав на "Жигулях", а останнім часом вже їздив на "Порше"-кабріолеті волошкового кольору".

"Вона часто з'являлася з діамантами і сапфірами, при чому обов'язково від відомих марок на кшталт "Тіффані" і обов'язково в гарнітурі - сережки, намисто, колечко", - кажуть колишні співробітники мерії.

Макєєва дуже багато курила, але заради добросусідських стосунків з Тимошенко їй довелося полишити цю шкідливу звичку.

Нагадаємо, колишній зять мера Києва Леоніда Черновецького В'ячеслав Супруненко оголошений у міжнародний розшук.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...