Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кличко просить опозицію не просити в нього кров на пробу, а визначитися з принципами

П'ятниця, 3 лютого 2012, 15:00

Лідер партії УДАР Віталій Кличко закликає опозицію все з таки визначитися з принципами висування кандидатів у мажоритарних округах.

Про це він написав у своєму блозі на "Українській правді".

"Зізнаюся, я щиро думав, що підписання угоди – це було серйозно. Тому виклав застереження нашої політичної сили. Заявив, що на цих позиціях стоїмо, бо вважаємо їх правильними, і інших закликаємо дослухатися, зробити висновки з учорашніх помилок, відмовитися від квот, за якими і просочувались "тушки" у парламент", - заявив він.

Кличко висловив обурення, що протягом останнього тижня став основним об’єктом нападок з боку представників КОД.

"Хочу переадресувати усі закиди про те, хто чий спаринг-партнер і є проектом Банкової тим, хто оприлюднює подібний бруд. Саме ці люди і є (свідомо чи несвідомо) "засланими козачками". Бо внутрішньоопозиційні чвари грають на руку лише владі", - обурився лідер УДАРу.

"Врешті-решт, подібні речі дискредитують і КОД, в який так наполегливо нас запрошують. При цьому вимагають хіба що не кров здати на предмет опозиційності. Але хто визначив, що опозиція – це виключно КОД?", - додав Кличко.

Кличко ще раз звернувся до колег по опозиції. "Давайте все ж перед тим, як ви закінчите ділити округи, публічно визначимося з принципами до майбутніх кандидатів. Можливо, не варто включати до списків тих, хто порушує Угоду і своїми діями працює на розбрат, а значить, на владу?", - попросив він.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...