Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

В Росії знову заговорили про переведення годинників

Вівторок, 7 лютого 2012, 15:02

Кандидат у президенти Росії, прем`єр Володимир Путін обіцяє знову розглянути питання про перехід на зимовий час.

Про це Путін сказав у вівторок під час зустрічі зі своїми довіреними особами в Москві, передає УНІАН.

За його словами, це питання треба обговорити за участю експертів і широкої громадськості.

Путін також сказав, що обговорював це питання з Президентом РФ Дмитром Медведєвим, і той запевнив, що «не триматиметься» за прийняте раніше рішення.

"Це не фетиш, до цього можна повернутися, тільки давайте без поспіху це зробимо. Давайте разом із фахівцями, експертним співтовариством і громадськістю в широкому сенсі слова це обговоримо", - сказав Путін.

На його думку, обговорення цього питання правильно зробити в Інтернеті.

"Я з Дмитром Анатолійовичем (Медведєвим) на цю тему говорив, я йому прямо сказав - яка ситуація. Він сказав, що не збирається за це триматися", - зазначив Путін.

"Якщо більшість вважає, що краще було раніше, можна до цього повернутися", - сказав він.

Він відзначив, що коли діючий президент ухвалював рішення щодо зміни часу, він керувався не тим, щоб комусь нашкодити, а слухав тих, хто говорив, що це потрібно зробити, щоб не порушувати біологічний годинник людини.

"Він слухав тих, хто говорив, що це потрібно зробити, щоб не порушувати біологічний годинник людини і корів. Адже говорили, що люди можуть на годину раніше прокинутися, а корови на годину раніше молоко давати не будуть", - зазначив російський прем`єр.

Як повідомлялося, влітку 2011 року президент Росії скасував тим самим перехід на зимовий і літній час і встановивши 9 часових зон замість 11 часових поясів.

В результаті місцевий час відрізняється на території Росії від часу географічного часового поясу на одну-дві години, а в деяких регіонах - на три.

Як відомо, одразу після Росії про перехід на зимовий час заговорили в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...