Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

У Харкові йде суд у справі Тимошенко

Четвер, 9 лютого 2012, 10:41

У Київському райсуді Харкова розпочало розгляд позову СБУ про обмеження строків ознайомлення з 71 томом  справи  Тимошенко по ЄЕСУ до 28 березня.

Адвокатів і самої підсудної в суді немає, повідомляє "Главное".

У суді було оголошено, що захист був проінформований про засідання у встановленому порядку й вчасно, про причини своєї відсутності адвокати суду не повідомили. Юлія Тимошенко відмовилася бути присутньою на засіданні, посилаючись на стан здоров'я.

Разом з тим, суду була представлена медична довідка, підготовлена в Качанівською колонією, де утримується Тимошенко. У документі стверджується, що стан здоров'я підсудної дозволяє бути присутньою на судовому засіданні.

У формулюванні СБУ позов звучить: "Подання слідчого про визначення терміну, протягом якого обвинувачення і захист повинні ознайомитися з матеріалами кримінальної справи і подати клопотання".

Видання відзначає, що в зал засідання складно пробитися.

Як раніше повідомляла СБУ, "Тимошенко звинувачується в організації ухилення від сплати податків на загальну суму понад 4,7 мільйонів гривень, розкрадання і замаху на розкрадання бюджетних коштів шляхом незаконного відшкодування понад 25 мільйонів гривень податку на додану вартість, службового підроблення та в ухиленні від сплати 681 тисяч гривень прибуткового податку".

"Способом розкрадання бюджетних коштів було впровадження корпорацією "Єдині Енергетичні Системи України" фінансової схеми приховування валютної виручки з використанням підконтрольних офшорних компаній", - уточнили у відомстві.

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування